Èxit a la 15a edició del 3x3

El passat diumenge 26 de març, el Club Esportiu Caldes va organitzar la quinzena edició del 3x3, una modalitat olímpica del bàsquet en què es practica diferent dels partits i competicions tradicionals. Es disputa un partit de tres contra tres a mitja pista i en una sola anella amb l'objectiu de vèncer el rival al final dels quinze minuts de joc reglamentaris o el primer equip que arribi a vint-i-un punts.

El torneig va assolir el seu rècord de participació amb més de 600 jugadores  i jugadors repartits en 152 equips i de diverses edats i categories. Des dels 5-6 anys fins als grans tant en competició femenina com masculina.

El CE Caldes va consolidar l’ESPAI WEALIA a la zona escolar de La Benaula i l’institut, amb 7 pistes més -2 de les quals oficials de 3x3 de la FCBQ-, que aquest any celebra el seu centenari. A l’exterior hi havia l’Àrea Lúdica amb inflables per a tots els menuts.

Aquesta prova del 3x3, forma part de les oficials per part de la federació i és la més concorreguda de Catalunya en el format de matí a migdia, essent també la més gran que se celebra a la província de Girona. El torneig va arrencar a les 9 del matí i es van jugar 278 partits. A la una del migdia, va haver-hi l'acte central amb parlaments de les autoritats, i lliurament dels premis i dels diversos sorteigs.  

Tots els membres de la junta, entrenadors i entrenadores del club, jugadors i jugadores i famílies d'aquests últims, van formar part de l'equip d'organització voluntària del torneig per poder dur a terme el torneig.

Per a l’alcalde, Salvador Balliu: ‘’Aquest any ha estat un nou èxit i s’ha pogut gaudir de l’esport que tant ens agrada amb diferents participants d’arreu de Catalunya, portant el nom del nostre poble més enllà de les terres gironines”.

Els inscrits van rebre una samarreta de disseny exclusiu gràcies a la col·laboració de Wintym amb una bossa d'obsequis cedits pels patrocinadors i col·laboradors, els balnearis locals de Caldes de Malavella: el Balneari Vichy Catalan i el Balneari Prats i l’Hotel Alga.