Cap de setmana intens pel Club Volei Joves Caldes

Aquest cap de setmana es van disputar els tornejos aleví i juvenil dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de voleibol. El Club Volei Joves Caldes va ser l'encarregat d'organitzar el torneig en el pavelló municipal i també va ser partícep en ambdues categories.

El dissabte, en la categoria aleví, el guanyador va ser el CV Castellar del Vallès que va guanyar a la final al Balafia de Lleida. En aquesta categoria, van participar-hi 6 equips, amb un total de 60 jugadors/es i les joves caldenques van obtenir un meritori 5è lloc davant equips amb major edat. 

Diumenge, en la categoria juvenil, el campió va ser l'institut Jaume Balmes de Barcelona, que va superar a l'Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes. Al llarg de tot el dia, van participar-hi 8 equips vinguts de tota Catalunya i uns 100 jugadors i jugadores (Reus, Sant Cugat, Barcelona, Sant Pere de Ribes, Poqueres...). El Caldes, de nova formació i on els nois i noies fa un any que juguen a Voleibol, van fer un bon paper i van acabar en 6è posició jugant contra equips més experimentats. 

D'altra banda, aquest pròxim dissabte 18 de juny es durà a terme la tretzena edició del torneig “Volei Mixt 4x4” al Pavelló Municipal. El torneig és per a gent que tingui 16 anys o més i hi haurà dues categories de competició, la d’aficionats i la de practicants.  El preu per inscripció és de 15€ per jugador i inclou una samarreta, una ampolla d’aigua, un entrepà i accés a la piscina municipal aquell dia. Tota la informació del torneig la trobareu al seu twitter i instagram: cvjovescaldes o enviant un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .