Arriba la Fira de la Terra 2023

, Caldes de Malavella acollirà una nova edició de la Fira de la Terra al final de la Rambla d’en Rufí (espai firal).

Descarrega’t el fulletó aquí.

Canicròs puntuable per al Circuit Català popular de Canicròs i canicròs infantil 2023

Aquest diumenge se celebrarà la Fira de la Terra, un esdeveniment que dur a terme diverses activitats al municipi relacionades amb la proximitat del territori i el medi ambient.

La primera de totes serà el Canicròs. Una prova-circuit puntuable per la gent qui tingui gossos. També hi haurà el canicròs infantil. La prova l'organitza el Circuit Català popular de Canicròs amb el suport de l'Ajuntament de Caldes. La prova té un recorrregut de 6km. La inscripció s'ha de fer a www.ccpcanicross.com fins aquest divendres 10 de marçi, val 18€ i inclou una bossa del corredor i participació al sorteig de material. D'altra banda, el canicròs infantil és gratuït i no cal fer inscripció prèvia.

Els horaris són els següents:

 7.15 – 8.30 h: Entrega de dorsals per al Canicròs i control veterinari  Recinte Canicaldes
Organitza: Circuit Català Popular de Canicròs (CCPC)

9.00 h: Sortida del canicròs puntuable per al Circuit Català Popular de Canicròs (6 km). Recinte Canicaldes
Organitza: Circuit Català Popular de Canicròs (CCPC)

9.00 h – 15.00 h: Prova puntuable per al Campionat d’Espanya d’Agility. Recinte Agility
Organitza: Club Esportiu Caní la Selva

 

 

 

També es durà a terme la Caminada Solidària. A partir de les 8 del matí a la carpa de New Life ubicada al Recinte Canicaldes. El recorregut consta de 6 km (amb opció d’escurçar-la a 3 km). Per a les persones grans i amb mobilitat reduïda s’ha habilitat un passeig alternatiu d’1.5 km amb un guia acompanyant. L'aportació mínima per fer la cursa és de 5€ i el que es recapti anirà destinat a l’Associació Protectora d’animals New Life, de Caldes de Malavella, qui són els organitzadors de la marxa. Entre tots els participants se sortejaran diferents premis.

Per últim, ja s'està duent a terme la Setmana de la proximitat a l'Associació de Comerços i Empreses de Caldes (ACIEC). Aquesta setmana, consta d'una activitat-joc. Consisteix en conèixer els productes de proximitat que es poden adquirir als seus establiments. Recull la butlleta del joc als establiments adherits i entrega-la omplerta a l’Espai AQUAE (obert de dimecres a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 19h). Entre tots els participants al joc se sortejarà un lot de productes dels comerços caldencs.

 

 

DURANT TOT EL DIA

– Fira – Mercat dels diumenges. Plaça de l’Ajuntament vell
– Mercat de productes d’artesania i alimentació. Espai mercat
– Parades d’associacions protectores d’animals. Recinte Canicaldes
– Passejades amb ponis. Preu: 4€. Espai passejades amb ponis
– Servei de bar a  càrrec del Club Patí Caldes. Zona bar