Temporada teatral a Caldes de Malavella, en marxa

La Temporada Teatral de Caldes de Malavella ja ha començat i tindrà una durada de 2 mesos, fins a principis de desembre. Com a cada edició, es pretén que sigui l'altaveu de les propostes que ofereixen els grups de teatre no professional de les comarques gironines. En total, hi haurà 6 actuacions que estaran dividides tant per un públic infantil com adult.

Companyies variades de teatre amateur conformen aquest programa de tardor que vol donar un impuls a la cultura tot acostant el teatre a la ciutadania caldenca. Els preus de les entrades són simbòlics, ja que oscil·len entre els 3 i els 10€ i es podran comprar a https://www.ticketara.com/ .

L'actuació que va donar el tret de sortida va ser "El Contracte" de H6 Teatre, el 29 d'octubre. La trama tractava del personatge Charlie Rivel, que actuava a Berlín durant la Segona Guerra Mundial i juntament amb un ajudant, i un  comissari de la Gestapo, el Sr. Kraus (que en realitat vol ser pallasso), li fa l’encàrrec de muntar un número per l’aniversari del Führer, on ell també vol actuar.

Aquest passat diumenge dia 6, va haver-hi l'obra de "La gallina dels ous d'or" de Zum-Zum Teatre. L’obra va ser a càrrec del grup Zum-zum Teatre. La trama tractava d’un granger que, per la cobdícia d’aconseguir més or gràcies a la seva gallina, la va acabar matant per intentar produir els ous ell mateix pensant que dins de la gallina hi hauria una màquina que fabricava aquests ous d’or, però no va ser així i, per tant, ja no en va poder aconseguir més.

Les següents obres són, el "Pòsit" de Meritxell Yanes, el dissabte 12 de novembre; "L'odissea del riure perdut" del grup de Teatre Mòbil, el diumenge 20 de novembre; "Mockinpoot" del grup teatral Icreixendo, el dissabte 19 de novembre i, finalment, tancarà la mostra l'obra teatral "De porc i de senyor" del Grup de Teatre de l'Esplai de Caldes, el dissabte 3 de desembre.  

Per al regidor de cultura Daniel Sancho, "volem que els teatres dels pobles també s'omplin de cultura i que l'extensió d'un municipi o el preu de les entrades no siguin impediments per consumir cultura de qualitat." També ha afegit que "Amb aquesta programació fa anys que l'Ajuntament aposta per la cultura tot oferint el teatre municipal a grups de teatre amateurs que volen mostrar el que saben fer".